VerkkoEmil

VerkkoEmil

Ylläpito

Kotisivujen ylläpito vaatii jonkin verran hommaa myös sivujen rakentamisen jälkeen. WordPress julkaisee päivityksiä tasaisin väliajoin. Päivityksillä parannetaan tietoturvaa ja optimoidaan sovelluksen suorituskykyä. Tämän lisäksi käytetyt lisäosat kaipaavat päivityksiä sekä tietysti kotisivuilta löytyviin yhteystietoihin saattaa tulla aika ajoin muutoksia.

WordPress tekee sivuston sisältömuutokset yksinkertaiseksi ja pienten muutosten tekeminen onnistuu helposti lähes keneltä vain. Sen suurempia teknisiä taitoja tai tuntemusta ei vaadita. Saat sivuston rakentamisen jälkeen käyttöösi tunnukset joilla päivittäminen onnistuu.

Aina aika ei kuitenkaan riitä. Silloin kannattaa valita tarjoamamme ylläpitopalvelu. Edulliseen hintaan pidämme huolen siitä, että sivustosi pysyy myös rakentamisen jälkeen ajantasalla päivitysten kanssa sekä teemme tarvittaessa pieniä muutoksia sivujen sisältöön.

Jos tarvitset kattavampaa päivityspalvelua tai muuta tukea niin otathan yhteyttä! Katsotaan yhdessä mitä voimme tehdä.

Palvelutasot

Valitse sinulle parhaiten sopiva ylläpitopalvelun taso.

5 € / kk

Perus

  • Päivitykset

    Automaattiset ohjelmiston ja lisäosien päivitykset.

15 € / kk

Plus

  • Päivitykset

    Automaattiset ohjelmiston ja lisäosien päivitykset.

  • Pienet muutokset

    Pieniä muutoksia kuten kuvien vaihtoa tai yhteystietojen päivityksiä.

Kysy tarjous

Täsmäisku

Palveluiden tarve määritellään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ylläpidon kohteita voi olla esimerkiksi blogitekstien tai uutisten julkaisu, gallerian kuvien päivittäminen, referenssien lisääminen tai sivustolta löytyvien henkilöstön tietojen ylläpitäminen.

Hintoihin lisätään ALV 24%.

Miksi juuri WordPress?

43% webistä käyttää WordPressiä, harrastajien blogeista netin suurimpiin uutissivustoihin.

WordPress on tämän hetken suosituin sisällönhallintajärjestelmä. Suuri yleisö suosii WordPressia juuri helppokäyttöisyyden vuoksi. Sisällön päivittäminen sivuille on yhtä helppoa kuin tekstidokumentin kirjoittaminen. Suosion ja suuren käyttäjäryhmän ansiosta myös netti on pullollaan ohjeita ja vinkkejä käytön helpottamiseksi.

Tarjouspyyntö

Ihan rohkeasti vain. Tämä ei maksa mitään.