VerkkoEmil

VerkkoEmil

Sähköposti

Sähköposti on yksi nykyaikaisen yrityksen kulmakiviä. Tarvitset sähköpostia yritystoiminnassa päivittäin lukemattomia kertoja. Yrityksen oman verkkotunnuksen sisältävät sähköpostiosoitteet herättävät luottamusta ja turvallisuuden tunnetta huomattavasti enemmän kuin ilmaisversiot (esim. @gmail.com tai @outlook.com).

Kauttamme saat riittävän määrän postilaatikoita oman verkkotunnuksen alle. Sähköpostilaatikot ovat liitettävissä lähes kaikkiin yleisimpiin sähköpostipalveluihin ja -ohjelmiin. Näin sähköpostisi kulkevat sinne minne sinäkin, sillä ne toimivat myös mobiililaitteissa. Voit siis lukea ja vastata viesteihin mistä päin maailmaa millä laitteella tahansa mihin aikaan haluatkin.

Tuetut palvelut

Sähköpostiosoitteet ovat liitettävissä lähes mihin ja minne vain voit kuvitella. Yleisimmät palvelut, kuten Gmail ja Outlook, toimivat takuuvarmasti. Postilaatikot on suojattu tehokkailla roskaposti- ja virussuodattimilla. Teknisempiä tietoja janoaville löytyy alta listattuna tuetut protokollat.

Käytössä ovat seuraavat protokollat:

Lähetykseen: SMTP
Vastaanottamiseen: IMAP tai POP3

Mitä nämä tarkoittavat? Onko tämä vaikeaa?

Edellisistä termeistä ei tarvitse tietää nimeä enempää. Sähköpostin liittäminen käyttämääsi palveluun onnistuu vain muutaman tarvittavan tiedon syöttämällä. Tarvittavat tiedot saat meiltä ja annamme sinulle samalla yksilöidyn ohjeistuksen, jolla onnistut takuulla! Jos sinua ei kuitenkaan huvita lähteä kokeilemaan tai sinulla ei vain yksinkertaisesti ole aikaa niin me teemme liitokset puolestasi.

Tiesitkö?

Ensimmäinen sähköposti lähetettiin maailmassa jo 1970-luvulla. Tänä päivänä sähköposteja lähetetään päivittäin jo yli 300 miljardia kappaletta!

Tarjouspyyntö

Ihan rohkeasti vain. Tämä ei maksa mitään.